They kunne slå sine egne takster på amerikanske produkter

biler og baseballbatterier dyrere

Trump sa torsdag at hans administrasjon vil pålegge en 25% tariff på stålimport og 10% tariff på aluminium. Han sa den offisielle kunngjøringen vil komme neste uke. Det var ikke klart om Trump ville frita noen land fra takstene, da hans nasjonale sikkerhetsrådgivere har oppfordret til å unngå å skade amerikanske allierte. I hjertet av den truende handelen er Trump ‘ Trump hevder at amerikanske fabrikkarbeidere har blitt behandlet urettferdig av handelstilbud, og mange arbeidstakere er enige om at de kan få gode lønnsomme jobber i USA, særlig i fabrikker. Forskere sier imidlertid at automatisering er mye mer av en jobbmorder, og USA bør fokusere mer på yrkesopplæring enn tariffer. (Trump har sagt jobbet trening er viktig, men hans forpliktelse til å finansiere det er blandet.) Aksjemarkedet Canada Goose Jacket outlet salg falt kraftig etter kunngjøringen. Dow, S 500 og Nasdaq falt mer enn 1%. US Steel canada-goose-jakker (X) steg med 6%.Relatert: En massiv amerikansk oppdrettsindustri frykter handelskrig med ChinaThe United State s er canada goose outlet verdens største importør av stål og aluminium, slik at noen av disse alternativene vil kruse gjennom hele verdensøkonomien. Både metaller er avgjørende råmateriale for biler, fly og apparater laget i Canada. Bygg-, olje- og bruksindustrien bruker dem til bjelker, rørledninger og ledninger, samt bokser til mat og drikke. Importer utgjør omtrent en tredjedel av de 100 millioner tonn stål som brukes av amerikanske bedrifter hvert år. Mer enn 60% av USAs samlede marked for aluminiumforsyning kommer fra importen, ifølge Aluminium Association, med henvisning til 2017 data. Tariffer av seg selv vil trolig gjøre vanlige varer produsert med aluminium tankkonserves og baseballbatterier dyrere, forutsatt at selskapene som får dem til å bestemme seg for å overføre kostnadene ved avgiften til kunder. Historien viser at det generelt er hva som skjer. ‘Denne handlingen vil føre til at aluminiumprisene stiger, og det vil trolig føre til tap i arbeidet på tvers av ølindustrien, sier Molson Coors i en uttalelse.’ Amerikanske arbeidere og amerikanske forbrukere vil Lider som følge av denne misguided tariffen. ‘Øl-instituttet, en industrigruppe, sa at 10% aluminiumtariffen ville føre til tap av 20 300 jobber på barer, bryggerier og hver oppgave i mellom. Det citerte en analyse fra John Dunham Associates, et økonomisk konsulentfirma i New York. Produksjonsforesatte sier prisøkningene ville være små fordi handelstiltakene ville øke salget av stål og aluminium i USA. Stålproduksjonen hoppet 5% på torsdag i forventning av en tariff announcement.These canada goose jakker outlet toronto produksjon advokater også merke til at når globale aluminium prisene falt mer enn 25% et par år s siden, øl selskapene ikke t slash priser, butikken. Fortalerne ringer hykleri på ølfirmaer for å klage nå om høyere aluminiumpriser. Nå som Trump har lovet tariffer, er et stort spørsmål hvordan andre land, spesielt Kina, kan retaliate.They kunne slå sine egne takster på amerikanske produkter. Spesielt bønder er bekymret. USA er en av verdens beste produsenter av soyabønner, og den beste klienten for soya er Kina, et av landene som Ross anbefalte å målrette mot tariffer. Amerikanske produsenter er også avhengige av å selge sine produkter i utlandet for å holde seg flytende og kunne bli skadet av tariffer Canada har importert det meste av sitt stål 16% fra Canada. Det importerer 13% fra Brasil, 10% fra Sør-Korea, 9% fra Mexico og 9% fra Russland, ifølge en avdeling av Commerce Canada-rapporten fra desember 2017. Handlingsbevegelser kan gniste kinesisk gjengjeldelse.

canada goose norge forhandler

canada goose billig

canada goose norge

canada goose dunjakke

canada goose importør norge

canada goose norge nettbutikk

canada goose jakke oslo

canada goose jakke

canada goose i norge

canada goose salg

canada goose outlet norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *