Det er lett å få tilgang til med tog

Cedar Manor Hotel og Restaurant Hotel Review

canada goose salg På hovedveien A591 nord sør gjennom Lake District, men skjermet av busk og i utkanten av Windermere. Det er lett å få tilgang til med tog, da Windermere stasjon ligger bare 800 meter unna og godt plassert for å utforske de sentrale innsjøene. Ambleside, Grasmere og Coniston Canada er alle innen 10 til 20 minutters kjøring, mens cruisebåter på Windermere-innsjøen og den travle travle Bowness er enten en fem minutters kjøretur eller en rask 35 minutters spasertur (og oppoverbakke på vei tilbake). Ulempen er mangelen på ekte utsikt fra de fleste rom og trafikkstøy. canada goose salg

canada goose norge nettbutikk Den betydelige skifer viktorianske huset, i den fasjonable neo gotiske stilen med dekorative gavler og vinduer, ble forvandlet til en b og canada goose outlet i New York et hotell på 1960-tallet. Dagens eiere har restaurert sin opprinnelige herregårdsmessige ‘retrett’ -følelse, men med en smart moderne kant: det er bakgrunnsbilder, bløtmønstret tepper og kostbart gardiner. Spisesalen med sitt gipsloft er et sofistikert sted og innredet i myke nyanser av grønt (det er også stearinlys om natten); stuen er klumpete med puter og orkideer. Det er en følelse gjennom hele Florida, avslappet eleganse. canada goose norge nettbutikk

canada goose i norge Med to store komfortable møterom, pluss en asfaltert terrasse, er det rikelig med plass for gjestene å slappe av, selv om det ikke er noen andre utsikter enn hagen med sitt fantastiske cedertre og modne busk. Eiere Jonathan og Caroline Kaye er veldig hender på, og er kunnskapsrik om området, de vil gjerne anbefale Canada Goose Outlet England på turer, attraksjoner, kjøreveier og restauranter. Det er kart å låne og et godt tørkerom for å takle det lunske Lake District været. Canada Goose utløp i vancouver små team, som Kayes, klare balanse vennlighet med en diskret, uformell profesjonalitet. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk ekte De 10 romene (to i første etasje) er individuelt innredet, men dele et moderne landsted utseende; Det er ingen frills eller fripperies, bare et seriøst nivå av komfort og et øyeblikk på detaljer. Slående funksjon bakgrunnsbilder og rikt mønstrede gardiner danner bakteppe for å skreddersy valnøtt eller eikemøbler, melkete hvite Lloyd Loom stoler og uttalelse canada goose outlet hodegjerder. Alt er tenkt gjennom ned til de skreddersydde gjestfrihetsbrettene. Noen rom har sitteplasser, andre har fjern utsikt over fells; niagara faller alle har skarpt moderne bad, noen med spa-bad. Det separate og kostbare treningshuset ligger i en annen liga: tanke designer bling og et canada-goose-jakker seriøst sexy bad. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo Til tross for at det er en offisiell 3-stjerners hotellvurdering, er både mat og service i en annen kategori (classier). Fastprismenyen tilbyr moderne britiske retter med subtile vendinger: Røkt hyse mousseline med Morecambe Bay reker er en populær startbilde mens strømnettet kan inkludere brill med sesamskorpen og karamellisert mango, eller pan grillet lammekjøtt med puy linsesalat. Det er smart servert underholde bouche, lin servietter, blomster skjønt, på 45 for tre kurs (35 for to), det er ikke billig. Derimot har den korte, godt redigerte vinkartet et godt valg under 30. Frokost er godt utformet med en enkel kaldbuffé, inkludert hjemmelaget konserves, og tilberedt på bestilling retter som inkluderer pusset hyse og pannekaker samt en full grill. canada goose jakke oslo

canada goose outlet norge Tilbudet drives av Cedar Manor og er underlagt bestillingsbetingelsene for Cedar Manor Hotel Restaurant, Ambleside Road Windermere, Lake District, Cumbria, LA23 1AX, et selskap som er helt uavhengig av The Telegraph. Prisene kan variere, er avhengig av tilgjengelighet og er korrekt på tidspunktet for kampanjen. Tilbudet er kun tilgjengelig i en begrenset periode, og kan ikke refunderes og ikke overføres. Betaling må gjøres i sin helhet ved bestilling. Endringer underlagt hoteller T Telegraph eksklusiv. Tilbudet gjelder søndager til torsdager, et helgtilskudd på 50 per natt gjelder. Tilbud ikke tilgjengelig for opphold 19. oktober til 27. 2018 canada goose outlet norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *